ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Faturalama Tarihini Neden Değiştirdi? meminkursat  [25 Eylül 2008, 09:00]
Her yöne 300 tarifesini kullanıyorum. Faturalama tarihi ayın 01-30 arası iken birden mesaj geliyor faturalama tarihim ayın 22'si olarak değiştiriliyor. Ve Eylül faturam 1-22 günlerini kapsayacak tarzda düzenleniyor.

Eylül ayı için 8 günlük bir kaybım oluyor. Özellikle yetkiliden bu konuda beni bilgilendirmelerini istiyorum. Eski faturalama durumu kullanıcı için daha uygunken, bu habersiz değişiklik neden? 1-2 günlük farkın hesabı mı yapılıyor acaba?%

Arkadaşına Gönder

13.10.2008 meminkursat Avea müşterilerini faturalama ve konuşma süresi ile ilgili yeterli bilgilendirmemiştir. Şöyle ki; beklenenin çok üstünde fatura geldi.her yöne 300 tarifesi...faturalama Eylül 1-22 günlerini kapsayacak şekilde düzenleniyor.bunu müşteriye mesajla bildiriyor ama konuşma süresini(müşterinin konuşması gereken süreyi) özellikle bildirmiyor. bu süreçte her zamanki gibi 300 dakika konuşması gerektiğini zanneden müşteri bu tarihler arasında(1-22) 22 günlük yani 220 dakika konuşması gerekirken 300 dakika konuşarak aveanın tuzağına düşmüş(düşürülmüş) oluyor.Ve gelen fatura şok edici...yani en az 80 dakikalık fazlalık ve bunların vergileri. artık siz hesaplayın(abone bazında değilde genel olarak).
Avea konuyla ilgili müşterilerine gönderdiği mesajda süreyi belirtebilirdi ama belirtmek işine gelmedi.Tüm avea kullanıcıları bu konuda mağdur olmuştur. Müşteriler beklenenin çok üstünde fatura yatırmak zorunda bırakılmışlardır. İlgilenen varsa bu sorunu araştırsın gerekirse yasal süreç başlatılsın. memurlar net konu mağdurlarıyla dolu.

25.09.2008 meminkursat AVEA müşteri hizmetlerine teşekkür ederim. Müşteri sıkıntısını önemseyip çözme girişiminde bulunduğu için. İvedilikle aradılar konuyla ilgili görüştüler. Yapılan Faturalama uygulamasıyla ilgili bilgiler verdiler. Faturalama tarihinin düşündüğüm gibi olmadığını, abone açısından bir kaybın olamayacağını anladım. Teşekkürler AVEA...