ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Off Be Dedirtmeyin kaaninbabasi  [24 Eylül 2008, 09:00]
Daha önce meb tarifesinde olan Avea faturalı hattımı kontörlüye çevirdim ihtiyacım dolayısıyla tekrar faturalıya geçmek istedim. Avea bayisine istenilen belgelerle başvurdum. 72 saat içinde hattımın açılacağını söylemelerine rağmen 120 saattir açılmadı.

Bayiye gittiğimde belgeleri gönderdiklerini müşteri hizmetlerini aradığımda belgelerin gelmediğini söylüyorlar ne yapacağım sorusuna kimse cevap vermiyor Avea oh be reklamlarıyla vakit harcayacağınıza uzun yıllardır müşteriniz olan insanlara off be dedirtmeyin.

Bir şey daha var 9 Kasım sizin için zafer olmayabilir ben bir sene boyunca yaşadıklarımdan sonra size daha fazla katlanacağımı zannetmiyorum.

Arkadaşına Gönder

Avea
26.09.2008

Sayın Yetkili,

363057 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri