ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Her Kontör Yüklememde 50 Kontör Kayboluyor gonulmutlu  [22 Eylül 2008, 09:00]
Her kontör yüklememde kontörlerimin bariz bir şekilde kullanmadan azaldığını fark edince 19 Eylülde Avea müşteri hizmetlerini aradım. Bana fly servis (galiba; telefonda bu kadar anlayabildim) adında bir uygulamaya abone olduğumu ve 18 Eylül 2008 tarihi itibariyle aboneliğimi sonlandırdığımı, bu tarih itibariyle 50 kontör düşüldüğünü söylediler.

Bu konuşmadan bir gün önce yukarıda adı geçen uygulamadan bir mesaj aldığımı ve mesajda abone olmak istemiyorsam iptal yazıp 5959'a göndermem gerektiği yazdığını anımsadım ve iptal yazıp gönderdim, olayın bununla ilgili olduğunu anladım.

telefondaki arkadaşa böyle bir abonelik yaptırmadığımı izah etmeye çalıştım fakat arkadaş muhatabımın Avea olmadığını, ilgili firmanın bir özel şirket olduğunu onlarla görüşmem gerektiğini söyleyerek 0555 738 5959 numaralı telefon numarasını verdi.

İlgili numarayı aradığımda yukarıda adı geçen firmanın müşteri temsilcisine bağlandım. Bana 3 Haziranda abonelik başlattığımı ve 18 Eylül itibariyle aboneliği sonlandırdığımı söyledi. Kendisine benim abone olmadığımı böyle bir talebimin olmadığını nasıl abone olmuş olabileceğimi vs. Söylesem de konuşmamız kör düğüşüne döndüğü için sonuç alamadım.

Tekrar Avea'yı aradım. Hangi tarihlerde kontör düşüldüğünü ve bu aboneliğin kaç kontör olduğunu söylemelerini istedim. 10 Temmuz ve 18 Eylülde 50'şer kontör düşüldüğünü, bu uygulamanın kaç kontör olduğunu bilmediğini zira farklı bir firma olduğunu söyledi. Yine yetkiliye bana 3 Haziranda bu firmadan gelen mesajı okumadan sildiğim, cevap olarak "hayır" yazıp geri göndermediğim için abone yapılmış olabilir miyim diye sorduğumda bunun olabileceğini söyledi.

Ayrıca bu tür mesajları bundan sonra almak istemediğimi söylediğimde bunun teknik olarak mümkün olmadığını, bu firmanın benim numaramı nasıl edindiğimi sorduğumda bunu bilmediğini de söyledi.
Sevgili Avea
Size bir kaç soru sormak istiyorum ve bazı taleplerim olacak
1- Bu tür mesajlardan neden kurtulamıyorum? Bundan sonra bu mesajları almak istemiyorum.

2-Benim abonelik anlaşmam sizinle, ben bu servisle (firma, uygulama, şirket ne haltsa) bir sözleşme imzalamadım, nasıl oluyor da size parasını ödeyip aldığım kontörleri bu şirket sizden tahsil edebiliyor? ( ben size bu firmaya benim adıma ödeme yapabilirsiniz şeklinde bir yetki vermedim. ) benden bugüne kadar düşülen (kaç kontörse) kontörlerin geri ödenmesini istiyorum.
(numara taşınılırlılığı başlamak üzere umarım bunu önemsiyorsunuzdur)

Arkadaşına Gönder

Avea
23.09.2008

Sayın Yetkili,

362358 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri