ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'da Wap Bilgi Sms Sorunu fnozogul  [16 Eylül 2008, 09:00]
Aylardır Avea 500 müşteri hizmetlerini arayıp, wap bilgi sms'leri aldığımı, telefonun wap ayarı bile olmadığını ve bunları istemediğimi söylüyorum ancak her defasında bir kayıt oluşturuyorlar ve sms ler bana gelmeye devam ediyor.

Sonunda bir yetkiliyle görüşmek istedim ancak 4 gündür arayan soran yok. Aldığım wap bilgi sms'leri daha önceleri de var. Ancak ben bunları 24.06.2008 tarihinden itibaren telefonumdan silmedim.

"Bu oyun pes dedirtecek! Müthiş futbol oyunu Proevolution Soccer 08 için tıkla" git tuşuna basıldığında ise, http:..wap. Aveaoyun.com.?pid=87 adresine yönlendiriyor bu ve buna benzer 27.06.2008, 04.07.2008, 11.07.2008, 24.07.2008, 01.08.2008, 08.08.2008, 12.08.2008, 15.08.2008, 20.08.2008, 02.09.2008, 10.09.2008 tarihlerinde telefonumda kayıtlı olan 12 adet wap bilgi sms'i bulunmakta. En son 10.09.2008 tarihinde "telefonun seni gıdıklasın! Komik ve neşeli videolar cebinde! Hemen tıkla! Ve yine git denildiğinde Aveaeglence.com.c. Asp?pid=6 adresine yönlendiriyor.

Bu sms'leri istemiyorum. Lütfen bir çözüm. Bir yetkiliyle görüşmek istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Avea
27.09.2008

Sayın Yetkili,

359622 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine konu hakkında bilgi verilmiştir.

Yapmış olduğumuz görüşme sırasında müşterimiz bilgilendirmeden dolayı memnun olduğunu belirtmiş ve teşekkürlerini iletmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri