ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Nedir Bu Yaptığın halilmali  [11 Eylül 2008, 09:00]
3-4 senedir Avea hattım var. Bu hatla 2006 yılının 4. ayında her bir şey logo melodi servisine nasıl olduysa üye olmuşum. Ve o tarihten beri her ay 8 kontör ödüyormuşum ve ben bunu ancak dün fark edebildim.

Müşteri hizmetlerini aradığımda servise sms yoluyla abone olduğumu söylediler. Halbuki benim o zamanda bu logo melodilerin çoğunu desteklemeyen bir telefonum vardı ve be o türlü mesajları bırakın onaylamayı, açacağım bile.

Bir de öyle iyi kontör düşülüyor ki ben bir üniversite öğrencisi olmama rağmen tesadüfen öğrenebildim. Dün 250 kontör yükler yüklemez 8 kontörüm düşüldü.

Bu resmen hilekarlıktır. Araştırdığımda benim başıma gelen bu olayın başkalarının da başına geldiğini anladım. Sizlerde dikkatli olun. Sizinde bir Avea hattınız varsa ve daima logo melodi indirin şeklinde mesajlar alıyorsanız; bilin ki sizde bu servise abone olmuşsunuzdur.

Ben hakkımı arayacağım. Haberim dışında giden kontörlerimi geri istiyorum.

Arkadaşına Gönder

Avea
11.09.2008

Sayın Yetkili,

357305 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri