ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'dan Kullanmadığım Hatta İcra Geldi! efulim44  [10 Eylül 2008, 09:00]
2005 yılında Avea'dan o dönem Aycell ismi ile 2 adet hatlı telefon alındı. 0505483***4 ve0505483***1 numaralı hatları o zamanın Gümüşhane il merkezinde tam olarak çekmediğinden ve kullanışlı olmadığından 1 kez dahi telefona takılıp kullanılmamıştır. Fakat belli bir süre sonra telefon hatları kapanmış olmasına rağmen sabit ücret diye bir para borç olarak şahsıma gönderildi.

Tam tarih olmamasına rağmen 2006 yıllında tekrardan 2 adet (0505765***7 ve 0505765***6) daha Avea'dan kamu tarifeli hat almak istedim. Fakat bana eski borcum olduğu belirtilip ancak bunun kapatılması halinde hatların açılacağı kullanılabileceği söylendi.

Bunun üzerine tarih tam olarak hatırlayamama rağmen 100 YTL veya 50 + 50 YTL olmak üzere toplam 100 YTL'ye yakın bir miktar ödeme yaptım. Hatta o dönem Avea danışma ile konuşmamızda hatların kapatıldığı ve tekrar kapatma işlemine gerek olmadığı belirtilmiştir. Bu dönemden sonra ben 0505765***7 ve 0505765***6 numaralı hatları alıp halen kullanmaktayım.

Sorun şu ki benim 2005 yılından kalma borcumu ödemiş olmama rağmen ödememiş olarak görülüyor ve faizi işletilerek 04.09.2008 tarihinde bana icra takibi geldi. Belli ki bir yerde iletişim eksikliği olmuş ve bu durum bu noktaya vardı.

Sonuç olarak var olan haksızlığın giderilmesi ve yanlışlığın düzeltilmesini istiyorum. Avea müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimi anlatmama rağmen 04.09.2008'den bugüne kadar bana geri dönene olmadı. %

Arkadaşına Gönder

Avea
10.09.2008

Sayın Yetkili,

357186 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri