ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Yeni Üyelere 5mb'lık Ücretsiz İnternet Aldatmacası darkknight01  [06 Eylül 2008, 09:00]
03.09.2008 tarihi itibariyle Avea hat satın aldım 100 kontör içinde bulunduranlardan. 150 kontör yükleyip hattımı aktifleştirdim. Abonelik ücreti olan 50 kont hattımdan düştü vs bunlar normaldi. Daha sonra bana Avea'dan bir mesaj geldi

"Avea'ya yeni abone olduğunuz için cepten internet keyfini ücretsiz yaşayabilirsiniz. 30 günlük hediye 5mb hattınıza tanımlanmıştır.

Bağlantı yapmaya çalıştım olmadı (telefonumdaki ayarları yapamadım). Müşteri hizmetlerini aradım ve durumu izah ettim, hızlı bir şekilde yardımcı olup cepten internete girmemi sağladılar. Ancak sorun bundan sonra başladı.

İnternete bağlandım ve e-maillerimi kontrol ettim (içeriklere bakmadım sadece kimlerden hangi konularda mail gelmiş ona baktım) sonra bağlantıyı kestim. Kontörüm düşmedi başta.10 dakika içinde bir mesaj geldi ve yeterli kontörüm olmadığını iletti.

Müşteri hizmetlerini tekrar aradım durumumu izah ettim ve bana "düşen kontörleriniz 24 saat içinde hattınıza tekrar yüklenecektir" dendi. Hattımda hala 0(sıfır) kontör bulunmakta. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Arkadaşına Gönder

07.09.2008 darkknight01 sorunum çözüldü hem Avea hemde şikayetvar.com a çok teşekkürler.