ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Haziran Ayına Ait Ayrıntılı Faturam Gelmedi germenyorgo  [06 Eylül 2008, 09:00]
0505 357 65 ** numaralı telefonun abonesiyim. Haziran ayında faturam beklediğim çok üstünde geldi. İtiraz edeceğim ancak ayrıntılı faturam halen gelmedi. Avea müşteri hizmetlerini defalarca aradım e-mail ile yollayacaklarını söylediler tam bir ay boyunca her gün aradım neredeyse ancak en sonunda sistemde arıza olduğundan gönderemeyeceklerini söylediler.

Ancak posta yolu gönderim dediler 2.50 YTL karşılığında göndereceklerini söylediler. 15 gün sonra elime geçeceğini söylediler ancak 25 gün oldu yine gelmeyince tekrar telefon açtım ve tekrar göndereceklerini 15 gün içinde elime geçeceğini söylediler.

Ancak tekrar gelmedi müşteri hizmetlerini aradım bana kuryenin telefon numarasını verdiler kuryeyi aradım kendilerinde süresi dolduğu için geri iade ettiklerini söylediler. Ben halen ayrıntılı faturama kavuşabilmiş değilim.

Avea'nın faks numarasını bilmiyorum belki derdimi yazılı olarak anlatabilirim dedim ancak faks numarasını müşteri hizmetlerinden sordum vermediler, ayrıca bayilere de sordum onlarda vermediler, ne yapacağımı bilmiyorum.

Arkadaşına Gönder

Avea
08.09.2008

Sayın Yetkili,

354965 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri