ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Hattım Bir Türlü Açılmıyor! ITSUMOMONKU  [05 Eylül 2008, 09:00]
Avea'dan 1.5 ay önce yeni bir kontörlü hat aldım. Hattı alırken tüm evraklarımı teslim ettim. Hatta alırken herhangi bir eksik evrak var mı diye tekrar tekrar sormama rağmen yok bu kadar yeterli dendi ve ben bayiden ayrıldım.

Takip eden günlerde bir mesajla telefonumun kaydında eksik bilgiler olduğu söylendi. Mesajı görünce tekrar hat aldığım bayiye gittim ve evrakları nasıl tamamlayabilirim diye sordum. Gayet umursamaz bir tavırla karşılaştım. Tamamen bayinin evrakları teslim etmemesinden kaynaklı olarak 4 gündür hattım kapalı.

4441500 numaralı telefonu aradım ve oradan başka bir bayiye yönlendirildim. Bütün evraklarımı tekrar yönlendirildiğim bayiye teslim ettim. En fazla 48 saat sonra hattınız açılır dendi fakat bugün 4. gün. 4441500 numaralı hattı defalarca aramama rağmen sonuç alamıyorum. Son aramamda tekrar evrak eksiğim olduğu, hiçbir evrakımın ulaşmadığı söylendi. Halbuki önceki aramalarımda belgelerin ulaştığı ve sıraya alındığım söylenmişti.

4 gündür hattımı kullanamıyorum ve sadece bir iki bayinin ve Avea'nın yüzünden, bir hat için kaç defa evrak vermek zorundayım? 10, 20, belki Avea 100. evrak teslimimde bile eksik bulur evrakları. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum. Bu kadar kurumsal bir şirketinde bakkal açar gibi bayi açmasına anlam veremiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Avea
08.09.2008

Sayın Yetkili,

354887 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri