AVEA'nın Hattımdan Aldığı ve Nedenini Bildikleri Halde İade Etmediği Kontörler!
BULENT42
[05 Eylül 2008, 09:00] ceptelefonumun internet özelliğini kullanmak için müşteri hizmetlerini aradığımda blackberry ile internete bağlanmak için özel ayarlar olmadığını ama normal şekilde, yani GPRS ile internete girebileceğimi söylediler. Tabii o şekilde zaten kullanıyordum. Daha sonradan cep telefonuma internet paket 5 diye bir mesaj geldi, cevapladım. Ve ayda 5 mb'lık kotayla haftada 9 kontöre üye oldum. Keşke olmasaydım.
O gün 9 kontörü hattımdan düştü. Bu da yetmedi tüm kontörleri de düştü. 250 kadar o gün kontör kesti. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde evet kestiğini görüyorum iadesi yarın olacak dedi ve bir gün sonra gelen mesajda böyle bir düşüm yoktur diyordu.
Müşteri hizmetlerini 1 aydır sürekli arıyorum ve bu süre zarfında 4 defa kontör yükledim ve birkaç defa diğer hattımdan transfer ettim ve hepsini aynı şekilde kesti. İnternet paketi iptali için 20 gün önce aradığımda hiçbir şekilde müşteri hizmetlerinden iptal edilemediğini (ses kayıtlarında vardır) sadece mesajla iptal edilebildiğini ve formatını söylediler.
Mesajla da gönderdim. İsteğiniz alınmıştır mesajı gelmesine rağmen halen iptal olmadı. Kaçıncı olduğunu artık hatırlamadığım bir müşteri hizmetleri görüşmesinde telefon ile de iptal edilebileceğini söylediler. Anladım ki yapılabilecekken müşteriyi uğraştırmak bu kurumun özel zevkleri arasında olduğunu anladım. Artık aramıyorum çünkü konuşmaya ve müzik dinlemeye hem dayanamıyorum ve de o kadar çok zamanım yok. Geçen bu süre zarfında halen bir dönüş olmadı.
Kullanmış olduğum bir bankanın internet sitesinde Avea'ya otomatik kontör yükleme talimatı ver, hattın 40 kontörün altına düştüğünde otomatik 250 kontör yüklensin diyordu. Galiba talimat verseydim şu an kart limitim de dolmuş olacaktı. Çünkü ne kadar kontör varsa hepsini silip süpürüyor.
Müşteri memnuniyeti bu mu? Ya da ben müşteri değil miyim sayın Avea? Cevabınız var mı?%
354551 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesjaına ilişkin tekrar aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından yine ulaşılamamıştır.
Abonemize ulaşılamadığına dair sms gönderilmiştir.
Abonemizin tüm iade işlemleri gerçekleştirilmiştir.
Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak incelemenin sonuçları hakkında detaylı bilgi alabilir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
08.09.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından ulaşılamamıştır.
Abonemize ulaşılamadığına dair sms gönderilmiştir.