ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Resmi Evrakı kabul Etmedi! newarmadaforce  [05 Eylül 2008, 09:00]
Ben bundan yaklaşık bir hafta önce tüm iletişim firmalarının connect card uygulamasıyla internete girebilmek için bir araştırma yaptım ve Avea'nın connect card paketini almaya karar verdim. Muhatap olduğum bayi bu paketin elinde olmadığını ama getirebileceklerini söylediler. Ben de kendilerine şehir dışında gitmek durumunda olduğumu, çok acil olarak bu pakete ihtiyacım olduğunu ve en fazla iki gün içinde bu paketi almam gerektiğini, sonraki süreçte almak için gelemeyeceğimi kendilerine ilettim. Söz konusu bayide bu sürece yetiştireceklerini söyleyerek bana güven verdiler.

İki günlük sürecin sonunda hattı almaya gittiğimde bayi hattı ve connect card paketini getirmişti ve açabilmek için isme düzenlenmiş fatura, kredi kartı ekstrası ya da sağlık muayene karnesinin ön yüz fotokopini istedi. Bu belgeler içinde kendilerinin de talep ettiği sağlık karnemi getirebileceğimi, diğer faturaların olmadığını ilettim ve kabul etmeleri üzerinde uzak bir mesafeden bu belgeyi getirdim.

Ben TSK mensubu bir birey olarak elimdeki TSK`nin bana verdiği üzerinde emekli sandığı sicil numaramın bulunduğu soğuk mühürlü tamamen yasal sağlık karnemle gittiğimde tüm sağlık karneleriyle hat açabildiklerini fakat TSK sağlık muayene karnesi ile açamadıklarını söylediler. Teyit etmek için Avea 500 müşteri hizmetleri ve Avea evrak kabul kısmını aradılar.

Bu birimlerde TSK sağlık muayene karnesinin geçerli olmadığını fakat diğer tüm sağlık karnelerinin geçerli olduğunu ilettiler. Bende de kendilerine bildiğim kadarıyla sağlık karnesinin bir sosyal güvence kurumuna bağlı olarak çıktığını ve şuan ülkemizde SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı olmak üzere üç kurumun bulunduğunu ve benim karnemin de Emekli Sandığı'na bağlı bir muayene karnesi olduğunu ve Emekli Sandığı numaramın da üzerinde yazdığını, dolayısıyla da geçerli bir evrak olduğunu söyledim.

Tamamen resmi olan evrakımı işleme almayarak, şahsımın acil ihtiyacı olan Avea connect card`ı bu kapsamda vermeyerek ve kesin veremeyecekleri sonucunu o günün son işlem saatinde söyleyerek başka bir firmaya gitme sansımı da elimden aldılar. Bu konudan dolayı maddi ve manevi oldukça mağdur edilmiş bulunmaktayım. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. %

Arkadaşına Gönder

Avea
09.09.2008

Sayın Yetkili,

354503 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin tekrar aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri