ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA İle Klasikleşen Kontör Kayıpları halilreall  [29 Ağustos 2008, 09:00]
telefonumun hiçbir wap, gprs veya internet bağlantısı açık olmamasına rağmen net rakamı bilmediğim 150 civarında kontör bitti. Konuyla ilgili kısa bir süre şaşkınlık yaşadım. Daha sonra rutin bir Avea mağduriyeti olduğunu anladım.

Ertesi gün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kontörlerin 24 saat içerisinde geri yükleneceği bilgisi verildi. Hiçbir gelişme olmayınca ertesi gün tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve gün içerisinde tarafınıza geri dönüş yapılacak bilgisi verildi.

Hiçbir dönüş olmayınca akşam tekrar aradım müşteri hizmetlerini. Müşteri temsilcisi olduğu zannedilen biriyle görüştüm. İsmini soy ismini istediğimde soyadını veremeyecek kadar kendine güveni olmayan biriydi.

Bana bugün dönüş yapılacağı bilgisini tekrarladı. 24 saat içerisinde geri dönüş yapılacak dedi. Peki dönüş yapılmazsa sorumlusu kim olacak dediğimdeyse 24 yada 48 saat içerisinde dönüş yapılacak gibi komik bir bilgi verdi.

Haliyle güvenemedim ve acil yetkili biriyle görüşmek istediğimi belirttim. Ama bu da havada kaldı. Doğal olarak o gün geri dönüş de yapılmadı. Bugün yapılan aramada ise bana wap kullanmışsınız, yapabileceğimiz bir şey yok gibi saçma bir bilgi aktarıldı.

telefonumun internet ayarları kapalıyken böyle bir bilgi verildi. 24 saat içerisinde kontörleriniz geri yüklenecek denildikten sonra böyle bir bilgi verildi. Görüşme esnasında bana yardımcı olamayan kişiden yetkili biriyle görüşmek istediğimi, bari bu konuda yardımcı olmasını istedim.

telefonu kapatmayacağımı ve beklediğimi ilettim. Ancak yetkili yardımcı olacağım farklı bir konu olmadığı için görüşmeyi sonlandırıyorum dedi ve telefonu kapattı.

Bütün bu saçmalıklar yetmezmiş gibi peşin olarak verdiğim 39 kontör karşılığı bedava mesajlarımdan da yararlanamıyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Avea
29.08.2008

Sayın Yetkili,

350906 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak, detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri