ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Bu Nasıl Hizmet Anlayışı Anlamış Değilim askayemin  [27 Ağustos 2008, 09:00]
Şikâyetçiyim yaklaşık 8 aydır Avea hattımı kullanıyorum. Ama bazen göze gelmeyen hata bile en zor anda çok farklı önem taşıyabiliyor. Hattımda 2 kontör olduğu için müşteri hizmetlerini arayabilmek için mecburi olarak 3 kontör olması gerekiyor.

Ha şunu kabul ediyorum diğer operatörlerde dahi aynı sorun var ama beni benim kullandığım operatör ilgilendirir ki müşteriniz site ulaşmak için neden bir bedel ödemek zorunda kalıyor.

Bunu anlamış değilim kontörüm bitmiş durumda ve kredi Kartı ile kontör yükleyeceğim 1 kontörüm eksik olduğu için kontör yükleyemiyorum.

Bu nasıl bir hizmet anlayışı anlamış değilim. Bu mantık dışı anlayışlara bir son vermenizi talep ediyorum. Eminim benimle aynı kanıda olan birçok kişi vardır (diğer operatörlerden arayan kişilere ücretlendirme yapmanız hakkınız ama kendi müşterinize bunu yapmayın bari lütfen).

Arkadaşına Gönder

Avea
27.08.2008

Sayın Yetkili,

349409 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Yapmış olduğumuz görüşme sırasında abonemiz bilgilendirmeden dolayı memnun olduğunu belirtmiş ve teşekkürlerini iletmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri