ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Hediye Dakika Kampanyası Mağduriyeti! eckudu  [27 Ağustos 2008, 09:00]
Yaklaşık 2 ay önce Avea faturasız hattıma 150 kontör yükledim. Yüklediğim sırada bu bahsi geçen kampanya başlamış idi. 9333 servisinden sadece hattımdaki kontör miktarını öğrenebildim, Patlican'a üyeydim ama hattıma ücretsiz dakika yüklenmemişti.

Patlican'ın web sayfasına girip tekrar üye oldum; belki olamamışımdır belki sorun benden kaynaklanıyor diye. Ama bir sorun yoktu. Ben ne olur ne olmaz yinelettim üyeliğimi. Daha sonra tekrar 250 kontör yükledim hattıma ve tekrar herhangi bir gelişme olmadı bu konuda. Bende Avea'nın müşteri hizmetleri numarası olan 500'ü aramaya karar verdim. Yetkili kişiye durumu izah ettiğimde durumu araştıracaklarını ve benim bilgilendirileceğim söylendi.

Aradan 1 hafta geçtiğinde herhangi bir haber çıkmayınca aradım ve güncellemenin ne durumda olduğunu sordum. Araştırmanın sonuçlandığını ve hattıma 180 dakika ücretsiz konuşma süresinin yükleneceğini söylendi. Peki deyip teşekkür ettim.

O günden bugüne 20 gün geçti ve ben 3-4 kez aradım bu zaman zarfında. Hala yüklenecek 180 dakikayı beklemek bir yana, hattıma kontör yüklemiyorum bilerek. Çünkü var olan mağduriyetimin devam etmesi en büyük endişem olmaya başladı. Yükleyecek olduğum 150 veya üstü kontörler için kazanmam gereken bir 180 dakika daha olacak ve ben yine tekrar peşinizden koşturacağım. Değerli Avea çalışanlarının olayı tekrar araştırması ve yükleyecek olmasının zaman kapsamı oldukça geniş ve ucu oldukça açık maalesef.

Ve bir diğer sorum ise şu; hattıma diyelim ki o 180 dakika yüklendi, bildiğim kadarıyla ayda 1 kere bu kampanya gerçekleşiyor. Peki esas alınacak nokta neresi olacak? Benim kazanmış olmam gereken an mı yoksa sizin gecikmeli yükleyeceğiniz ve hala zaman kavramından bir haber olan an mı olacak?%

Arkadaşına Gönder

Avea
28.08.2008

Sayın Yetkili,

349042 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından tatrilde olması sebebi ile ulaşılamamıştır.

Şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numarasından Hatice Hanım ile görüşülerek konu hakkında bilgi verilmiş ve abonemize not bırakılmıştır.

Abonemize ayrıca ulaşılamadığına dair sms gönderilmiştir.

Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak incelemenin sonuçları hakkında detaylı bilgi alabilir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri