ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Uygulaması İş Ahlakına Sığmaz Nihon  [27 Ağustos 2008, 09:00]
18.08.2008 günü telefon çaldı açtığımda sistem tarafından yapılan reklam araması idi. O güne kadar bir kaç defa daha böyle bir arama yapılmıştı ama dinlemeden kapatmıştım. Bir arkadaşım sonuna kadar dinleyip hayır dememi aksi halde sürekli aradıklarını söylemişti.

O gün sınırsız kamu hattı ile ilgili reklamı sonuna kadar dinledim, seçeneklerde yeniden dinleyin ve kabul edin var ama hayır seçeneği yoktu ve hemen akabinde sınırsız kamu hattına geçişiniz tamamlanmıştır dedi.

Arkasından mesaj geldi. Ancak ben bu süre boyunca herhangi bir tuşa basarak ne kabul ne de yeniden dinleme seçeneğini seçmedim yani hiçbir şey yapmadım. Hemen 500 müşteri hizmetlerini aradım **** hanıma durumu anlattım, bana 24 saat içerisinde düzeltileceğine dair mesaj geleceğini söyledi, ama gelmedi.

5 gün sonra tekrar aradım bu sefer karşımda **** hanım, o daha açık konuşarak 1 ay bu faturadan ödeme yapacağımı sonra iptal edilebileceğini söyledi. Kendisine ısrarla ben herhangi bir onay işlemi yapmadım dememe rağmen değişen bir şey olmadı.

Avea şirketinin bu ticari ahlaka sığmayan, onursuzca davranışını kınıyor ve kendilerine bundan sonra eğer müşteri bulabilirse başarı dilemiyorum.

Arkadaşına Gönder

Avea
28.08.2008

Sayın Yetkili,

348741 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri