ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Habersizce Hattımı Kapatmış aozkaya  [26 Ağustos 2008, 09:00]
Yıllardır adıma kayıtlı bulunan 0505 544 **** numaralı hattımın 21. 08.2008 günü benim bilgim ve onayım olmaksızın şirket tarafından hatalı yada keyfi uygulama nedeniyle kullanım dışı bırakıldığını fark ettim.

Aynı gün saat 18 sıralarında, Avea müşteri hizmetlerinin 500 numaralı telefonunu kendime ait diğer hattım olan 0505 5442xxx numaralı hattan arayarak bir bayan ile görüşme yaptım.

0 505 544 ***numaralı hattımın ekonomik sebeplerden dolayı kapatılmasını istediğimi ve bu konu ile ilgili olarak bana geri dönüldüğünü, ancak 1. İrtibat numarasından bana ulaşılamadığını, 2. Bir irtibat numarası ki bu bahsedilen numara ve ismi verilen kişinin (İstanbul'da) benimle hiçbir ilgi ve alakası yoktur, bu görüşme sonrasında hattımın kapatıldığı tarafıma söylendi.

Geçmiş tarihlerde gene kendi adıma aldığım 5. Hattımı (0506 235 **) bizzat müşteri hizmetlerini arayarak kapattırdım. Ancak tarafıma hattımın kapatıldığı söylenmesine rağmen bu hattım için ben 3-4 ay daha sabit ücret ödemeye devam ettim.

500 numaralı müşteri hizmetlerini defalarca aramamdan sonra bana kapatma işleminin gerçekleşebilmesi için herhangi bir Avea bayisine gitmem gerektiği, burada dilekçe doldurmam ve kimlik fotokopisi vs. Belgeleri teslim etmem gerektiği söylendi.

Peki benim adıma kayıtlı bulunan bir hat nasıl olur da bir başkası tarafından kapattırılabilir?

Kapatma işlemi esnasında yalnızca hat sahibinin bilebileceği birtakım kişiye özel bilgileri içeren soruların müşteri temsilcisi tarafından sorulması gerekmiyor mu?

Hattı alırken tarafımızdan istenen kişisel bilgilerin gizliliğinden ve güvenliğinden şirket sorumlu iken bilgilerim 3. Şahısların eline nasıl ve ne yolla geçmiştir?

Kapatma işlemi ile ilgili olarak telefonuma açma-kapatma adı altında yada vb. Ekstra bir ücretlendirme yapılacak mı? İki gündür yaptığım görüşmelerin ücreti ne olacak bilmiyorum. Hatım hala kapalı, beni arayanlara rezil oldum. İşin maddi boyutu bir yana, itibarım zedelendi.^^

Arkadaşına Gönder

Avea
26.08.2008

Sayın Yetkili,

348562 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetini tarafımıza farklı kanallar aracılığı ile de iletmiştir.Abonemizin şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra 25.08.2008 tarihinde aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemize talebine istinaden yazılı yanıt da gönderilecektir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri