ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Bir Türlü Yoluna Koyamadığım Fatura Tutarım lonelyman  [20 Ağustos 2008, 09:00]
Selamlar Avea kullanıcısıyım. Temmuz dönemi fatura 123 YTL geldi. 4 Temmuz günü tüm kamu 600 tarifesinden her yöne 300 dakika tarifesine geçtim. Bu şekilde fatura 36 YTL geliyor 300 dakikadan sonra 19 YKR toplam görüşme süremim 550 dakika olduğunu söyledi.

Avea müşteri hizmetleri 300 dakikadan sonra kullandığım 250 dakika ortalama 15 Lira yapıyor bu tarifede yani toplamda 45-50 arası bir fatura gelecekken 123 lira geldi.

Nedeni için Avea müşteri hizmetlerini aradım bana 4 Temmuzda her yöne 300 dakika tarifesine geçtiğim 16 Temmuzda tüm iş bireysel tarifesine geçtiğim nihayetinde 30 Temmuzda tüm iş bireysel tarifesinden çıkıp tekrar her yöne 300 tarifesine döndüğümü söylediler.

Lakin benim bu yönde sözlü yazılı herhangi bir beyanım olmadı bu yanlışlığın düzeltilmesini talep ettim Avea müşteri hizmetlerinden. Onlarda olayın inceleneceğini sonuç için bilgi verileceğini söylediler.

Aradan 10 gün geçmiş olmasına rağmen gsm şirketi, aramadığı gibi fatura tutarını talep etmekte lütfen yardımınızı talep ediyorum.

Arkadaşına Gönder

Avea
21.08.2008

Sayın Yetkili,

346056 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak, detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından ulaşılamamıştır.

Abonemize incelemenin sonuçlandığını bildirir sms gönderilmiştir.

Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak incelemenin sonuçları hakkında detaylı bilgi alabilir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri