ŞikayetVar

Sonraki >>

Avea

341920

AVEA'nın Benden Aldığı Kontörler! erculu  [13 Ağustos 2008, 09:00]
Ben faturalı hattımdan kontörlü hatta geçtim Avea'da. Geçtikten sonra bana mesaj geldi "son dönem faturanız 36 YTL'nin üzerinde olduğu için bedava müzik indirebilirsiniz" diye. Bu mesaja istinaden ben de telefonumdan wap'a bağlanarak bir tane parça indirdim. Kapattığımda telefonumdan 42 tane kontör gitmişti.

Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım bana nezaketsizce başka hatla konuştuğumu söylediler, beni yalancı çıkardılar. Konuştu dedikleri numarayı sordum cevap veremediler. Tam 4 kez müşteri hizmetlerini aradım, oraya giden kontör de cabası. Bunu incelemeye aldıklarını söylediler ama hala cevap yok. Avea'dan benden aldığı kontörleri geri istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesi dileğiyle saygılar. %

Arkadaşına Gönder

Avea
14.08.2008

Sayın Yetkili,

341920 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri