ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEAnın Numara Değişikliği Yüzünden Mağdurum chilecash  [11 Ağustos 2008, 09:00]
İnternet sayfanızdaki online işlemler bölümünüzü incelerken numara değişikliği kutucuğunun ne olduğunu anlamak için tıkladığımda karşıma çıkan: “eğer işleminiz gerçekleştirilirse 13YTL lik işlem ücreti alınacaktır” ücret uyarısı dışında buraya tıklarsanız derhal numaranız değişecektir gibi bir uyarı vermeden ve ne olduğumu anlamadan yıllardır kullandığım 505 570 09 ** numaram bir anda 506 381 42 ** olarak değiştirildi.

İnanın yazıyı okur okumaz başımdan kaynar sular döküldü. Nasıl olur da numara bu kadar bariz bir şekilde, uyarısız değiştirilebilir!

Bu değişmiş olan eski numaram adliyede kayıtlı, mahkemede kullanılacak, bir çok arkadaşım bu numarama kayıtlı ve bankacılık işlemlerimi bu numara üzerinden yapmaktayım. Diğer bir deyişle bu numara benim hayatım.

Bu hatanın düzeltilmesi için aradığım Avea 500 müşteri işlemleri numarası da tamamen bir fiyasko. Hukuki işlemlere başvurmak dışında lütfen demekten başka bana bir çare bırakmayan sayın Avea yetkilileri, bu mağduriyetin bir an önce çözüme ulaştırılmasını tarafınıza arz ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Avea
11.08.2008

Sayın Yetkili,

341286 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme,işlem ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri