ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Mobil Öğrencideki Konuşma Kesintileri! medusazuu  [11 Ağustos 2008, 09:00]
Mobil öğrenci tarifesine kayıtlı 0 505 425 ***7 numaralı Avea hattımda, her gün konuşurken en az 4-5 kere ben kapatmadan hat kesintisi oluyor. Mobil öğrenci tarifesine göre mobil öğrenci tarifeli kullanıcılarla 10 dakikası 2 kontöre konuşulabiliyor.

Tabi Avea bu aralar rasgele hattı kesmese konuşabileceğiz. Son 1 hafta içerisinde 20 kereden fazla böyle kesilmeler oldu; 4. dakikada, 12. dakikada gibi. Tabii 10 dakika dolsa da dolmasa da 2 kontör çoktan düşmüş oluyor.

Avea müşteri hizmetleri bir önceki wap faciasında sadece aradı, sizi Mobil Oyuncu firması arayacak, bilgilendirme amaçlı aradık dedi ve tabii ki Mobil Oyuncu firması aramadı. Sorun kendilerince çözüldü. Bakalım bu sefer nasıl bir çözüm bulacaklar. Bu sefer sorun bizden değil deme şansları da yok maalesef.

Numara taşıma hakkının çıkması iyi oldu, artık rahat rahat operatör değiştirebileceğiz, böyle saçmalıklara katlanmak zorunda kalmayacağız.%

Arkadaşına Gönder

Avea
12.08.2008

Sayın Yetkili,

341113 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetlerine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri