ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Yeni Tüm Kamu Kampanyası Mağduriyetim! osman808080  [11 Ağustos 2008, 09:00]
2002 yılından beri Avea abonesiyim. Tüm kamu için 2004 yılında aboneliği kabul ederek ayda 600 SMS grup içi mesaj hediye edildiğini ve tüm meslek Avea aboneleri için toplam 15 YTL gibi bir tutar karşılığında bunu kabul etmiştim.

Her ay ortalama 100 veya 150 SMS ancak atabiliyordum. Haziran ayında ise tarafıma SMS ile bilgi verdiklerini, 600 SMS kampanyasının bittiğini, yapılan zam ile 21 YTL olduğunu ve gönderilen SMS'lerin ücretlendirileceğini bildirmişler. Ama tarafıma sadece SMS ile gelen bilgiyi kabul etmiyorum. Çünkü bu SMS'i almadım. Aldıysam da okumadım.

Bu tür kampanyaları yapanlar aboneleri tek tek arayarak bilgi vermeleri esastır. Hatta benim e-mail aboneliğim bile var. Oradan da bilgi olarak atabilirlerdi. Şimdi ise yapılacak bir şey yok diyorlar.

Toplamda 99,06 YTL faturam gelmiştir. Bu faturanın 56 YTL + 18 KDV + 25 özel iletişim vergisi olmak üzere 82,60 YTL tutarında SMS gönderdiğim tarafına bildirilmektedir. Bu tamamen aboneleri zarara uğratma kapsamında yapılan hiledir. Bu aylık olan fatura tutarımdan bu SMS ücretlerin iadesini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Avea
11.08.2008

Sayın Yetkili,

341067 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri