ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'nın Patlican Kampanyası Dahilinde Hediye Konuşma Sürem Verilmedi' cagriocal  [29 Temmuz 2008, 09:00]
Avea hattım Patlican'a çok uzun süredir üye. Son zamanlardaki GSM operatörleri arasındaki kampanya savaşlarından Avea'nın Patlican'ı da nasibini aldı ve 1. yıl hediyesi her 150 kontöre 180 dakika hediye vereceğini açıkladı. İlk ay Haziranın 14'ünde yükledim ve ekstradan 180 dakika bedava konuştum, çok teşekkür ederim. Fakat her şey buraya kadar güzel, ya bundan sonrası?

20 Temmuzda bir başka 150 kontör yüklemem sonucu aynı kampanyadan yararlanmayı beklerken hiçbir ekstra hediye edilmedi. Bir yanlışlık olacağını düşünüp Avea müşteri hizmetlerini aradığımda kayıtlara bakıldı. Onların kayıtlarına göre hediye süreyi kazandığım tarihin 4 Temmuz olduğu söylendi.

Böyle bir şey olamaz çünkü ben tüm telefon giderlerimi kredi kartımla yaparım ve elimde ekstresi de mevcut. Aynı kampanyadan yararlanmam için Ağustosun 5'ini beklemem gerektiği söylendi. Bu çok büyük bir saçmalıktır, saçmalıktan öte insanları aptal yerine koymaktır. Müşteri hizmetlerini aradığınızda 3 dakika robot kaydı ve kampanyaların seslendirmesini dinledikten sonra karşınıza çıkan müşteri temsilcisi ne derseniz deyin sistemden kontrol edip size bilgi veriyor.

Ben aldığım kontörün tarihini de yüklediğim günü de, saati de, aldığım hediyeyi de sizin sisteminizden daha iyi biliyorum. Neden kendi sisteminizde olabilecek herhangi bir aksaklık üstünde durma gayretini gösteremiyorsunuz? Kendi kendine düşen kontörler kendi kendine kesilen hatlardan sonra birde başımıza bu çıktı. Avea çıtayı yükselteceğine iyice aşağıya çekti.

Sizden bu sorunuma çare bulmanızı rica ediyorum. Avea da eğer bu tarz bir kampanya yapamıyorsa büyük reklam kampanyaları düzenleyip bu tarz şeyler peşine düşmesin. Zaten kullanan herkes kullanmaya devam edecektir, ya da böyle bir kampanya yapıyorsa hiç kimsenin hakkını yemeden herkese vaat ettiği hediye dakikaları eşit şekilde hak ettikleri sürece dağıtsın.%

Arkadaşına Gönder

Avea
29.07.2008

Sayın Yetkili,

334522 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri