ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'dan Mobil Öğrenci Sorunsalı! cagriocal  [29 Temmuz 2008, 09:00]
Avea'dan aldığım 3. hattım. Aile içindede Avea kullanıyoruz. Fakat Avea son zamanlarda hizmet kalitesini çok düşürdü. Normalde 10 dakikası 2 kontöre konuşmam gerekirken her zaman evimde yıllardır telefonla konuştuğum yerde arama yaparken telefonun kesilmeleri ve tekrar aramalarım sonucu 10 dakikası 10 kontöre konuşur oldum.

Evimde telefonumun çekmemesi gibi bir sorun bugüne kadar olmadı. Başta sorunu kendimde aradım, kontrol dahi ettim fakat telefonum sürekli full çekmekte. Daha sonra bu olayın tamda dakika başlarında olduğunu görünce (2 dakika, 4 dakika gibi) bunun Avea'nın koyduğu bir kısıtlama ya da bilinçli yapılan bir hareket olduğunu düşündüm.

Çevremde de bu olaya rastlayan bir çok insanında aynı şikayeti dile getirmesi sonucu bunun kişiye değil genele yapılmış olduğunu anladım. Avea'dan bu sorunu düzeltmesini istiyorum. Daha önceleri alışmış olduğumuz kaliteli hizmeti özler olduk. sürekli daha fazlasını istemelerine rağmen kimse bir şey demiyor ama Avea artık iyi niyeti suistimal eder oldu. Öyle ki önceden kontör yükleme şartı dahi yokken önce 100 daha sonra 150 şartı konuldu.

Herkes bunu görmesine rağmen sesini çıkarmasa da sizden sadece kaliteli hizmet bekliyor. Lütfen sorunumuza bir çözüm bulun. %

Arkadaşına Gönder

Avea
29.07.2008

Sayın Yetkili,

334514 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri