ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'dan Faturalı Hatta Yapılan Olumsuzluk meltemokatan  [25 Temmuz 2008, 09:00]
20.07.2008'de 506 251 **60 ve 506 251 ** 61 numaralı hatlarımla ilgili iptal talebinde bulundum. Sonu 60 la biten hattım için kaydımı aldılar. 48 saat sonra aranacağımı söylediler ancak aranmadım.

Daha sonra sonu 61 le biten hattım için kontörlü hatta ücretsiz olarak ve 100 kontör hediye ederek geçebileceğimi söylediler. Kabul ettim. İki hat da benim. Ödemelerini ben yapıyorum. Çok uzun süredir Avealıyım.

Bundan önceki hattım da Avea idi ancak yapılan hizmet kalitesi çok kötü. Sonu 60 ile biten hattım için kontörlüye Mobilöğrenci'ye geçmem için 21 YTL para ödemem gerekli olduğu söyleniyor.

Farklı kişi değilim, tek kişiyim. Hat başına olması ilgilendirmez, kurumsal bir yer müşteriyi baz alır. Sonu 60 ile biten hattım için de aynı şeyler geçerli olursa devam edeceğim. Olmazsa iki hattımı da kapatıp, farklı operatör kullanmak zorunda kalacağım.^^

Arkadaşına Gönder

Avea
25.07.2008

Sayın Yetkili,

332849 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan iritbat numaralarından ulaşılmamıştır.

Abonemizin talebine istinaden faturasıza geçiş işlemi gerçekleştirilmiştir.

Abonemize işlemin yapıldığına dair sms gönderilmiştir.

Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak konu hakkında detaylı bilgi alabilir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri