AVEA Görüşmelerimde Artık Ciddi Bir Sorun Var!
çarşı1
[24 Temmuz 2008, 09:00]
Avea yetkililerine sesleniyorum buradan. Bu 12 dakika, 21 dakika, 31 dakika, 8 dakika olan kesilmelerin bir sebebi var mı? Ben mobilöğrenci yani uygun tarife kullanıyorum. Bu kesilmelerden sonra nerede kaldı uygunluğu?
Lütfen hattıma gerekli iade yapılsın. Çünkü ben bunu 8 aydır yaşıyorum. Benim 8 aylık bir mağduriyetim söz konusu. Diğer operatörler 10 dakikası 1 kontör teklifi veriyor neden tercih etmeyeyim ki? Bu mobilöğrenci yüzünden 3 kez telefon değiştirdim sadece kontör değil yani mağduriyetim. Lütfen iadem en kısa zamanda yapılsın.%
332319 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin tekrar aranmış ve kendisine konu hakkında bilgi verilmiştir.
Yapmış olduğumuz görüşme sırasında abonemiz bilgilendirmeden dolayı memnun olduğunu belirtmiş ve teşekkürlerini iletmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
28.07.2008
çarşı1
Görüşmelerim hala kesiliyor lütfen acilen iade istiyorum ayrıca bu kesilmeler çoğaldı her 4. dk da kesiliyor.yoğunluksa bu beni ilgilendiren durum değil.
27.07.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan iritbat numaralarından ulaşılmamıştır.
Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak konu hakkında detaylı bilgi alabilir.