AVEA Ücretsiz Msn'i Kullanmadığım Halde Kontör Kesti
ACELIK01
[23 Temmuz 2008, 09:00]
Avea, Mart ayında, 6230i telefonlarda ücretsiz msn diye bir kampanyaya üye yaptı. Kampanya bitiminden 1 ay evvel msn programını silip kullanmamaya karar verdim. Fakat her ay düzenli olarak 40 kontör kesmişler.
Firma ile görüştüğümde "üye oldunuz, üyelik iptali yaptırmadığınız sürece kontör kesilecek" diyorlar. Böyle bir mantık var mı? Ücretsiz diye üye yaptırıp, hiçbir ikinci uyarı yada üyeliğinizin devamını istiyor musunuz sorusu gelmeden ücretsiz bir hizmet için yapılmış olan üyeliği sürdürerek insanların kontörlerine el koymak sizce de haksızlık değil mi?
Firmadan kontörlerimin iadesini talep etmiştim. Yaklaşık 40 dk gibi bir görüşmeden sonra da sonuç alınamamıştır.^^
23.07.2008
ACELIK01
Avea ile ilgili şikayetim sizin devreye girmenizden sonra çözüme kavuşmuş, kontörlerim iade edilmiştir. Teşekkür eder, başarılarınızın devamı dilerim. Saygılarımla,
23.07.2008
Sayın Yetkili,
331819 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.