ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Hattım Bir Türlü Açılmadı! aysimmavim  [23 Temmuz 2008, 09:00]
Avea işlem merkezi olarak Aytel Elektronik adında bir şirket vardır. 2 gün önce kurumsal hat alıyorum, bana önce evet mutlaka bugün açılır dediler teşekkür ettim ve çıktım. Cumartesi uğradım açılmadı. Pazar günü müşteri hizmetlerini arıyorum bize online olarak hiçbir işlem gelmedi diyorlar.

Bu nasıl bir vurdumduymazlık, iş ciddiyetsizliğidir anlamıyorum. Sonuçta ben tüketiciyim ve ihtiyacım olmasa ben o hattı almam. Avea ailenize bir defaya mahsuben katılmak istemiştim ama yine söylüyorum demek ki bildiğinden vazgeçmeyecekmişsin. Sırf bu yüzden de diğer hattıma teşekkür ediyorum. Bu mesajım tüm Avea kurumsal olduğunu düşünerek kullanıcı ve çalışanlarınadır. %

Arkadaşına Gönder

Avea
23.07.2008

Sayın Yetkili,

331612 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri