331590 |

| AVEA Kampanya Tarihinde Değişiklik Yapmış Haberimiz Yok!
technonur
[23 Temmuz 2008, 09:00]
09.07.2008 tarihinde gelen mesajda, "en az 50 kontör yükleyin. Avea'dan 50 hediye kontörü 16 Temmuz'da kullanmaya başlayın" diye bir mesaj aldım. Mesajı dikkate alarak, 13.07.2008 tarihinde 150 kontör yükledim. Sözde 16 Temmuz'da tüm operatörlerle ücretsiz konuşacaktık. Ben de buna güvenerek, birkaç kişiyi aradım. Sonra bir baktım kontörler eksiliyor. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım.
İlk aradığımda, bir görevli, bilgilendirme mesajı geldikten sonra, ücretsiz konuşabilirsiniz dedi. Kabul ettik, saat 22.30 olmuştu. Hâlâ bilgi mesajı vesaire gelmemişti. Bir daha arayayım dedim. Bir görevli çıktı. Bu kampanyanın teknik bir sorundan dolayı, ücretsiz konuşmaların 18.07.2008 tarihinde başlayacağını söyledi. Kampanyalarınızı duyururken, anında duyuruyorsunuz da, teknik sorunları neden duyuramıyorsunuz?
Boşa giden kontörlerimin hattıma yüklenmesini istiyorum. Aksi taktirde gerekeni yapacağımı bilgilerinize sunarım. Bugün ayın 21'i, 50 kontör hala hattıma yüklenmedi ve kontörlerim hala eksiliyor. 22.07.2008 tarihinde Tükoder'e başvuracağım. % |