ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA 10 Dakikada 2 Kontör Alacağına 4 Dakikada 2 Kontör Alıyor r0cks0lid  [22 Temmuz 2008, 09:00]
Yaklaşık 20 gün önce, hattımı aldım. Alırken personel sağ olsun, Patlican'a üye olduğum taktirde, 180 dak bedava kazanacağımı söyledi. Bende sevindim. Hatta bilerek 150 kontör yüklemedim. Üye olduktan sonra yüklerim dedim. Gittim eve hemen üye oldum. Ertesi gün kontörümü aldım. Dakikaların gelmesini bekliyorum. Bekle bekle baktım, bir hareket yok. Patlican,e kolay.net'e girdim. Numaramı şifremi girdim.

Karşıma ne çıksa beğenirsiniz! Dalga geçer gibi Patlican'a üye olduğumu, fakat daha sonra telefonumdan tam hatırlamadığım bir numaraya, 'iptal' yazıp mesaj attığımı, böylece üyeliğimi de aktive ettiğimi söylüyorlardı. Altına da bir kutucuk koymuşlar. Buraya tıklayarak, üyeliğimi tekrar aktive edebilirmişim.

Ben kendimi saf yerine konulmuş hissediyorum. Ben ne akılsızmışım meğer. Üye oldum, sonra üyeliğimi iptal ettim. Kontörümü yükledim. Sonra tekrar üyeliğimi aktive ettim. Kısacası Avea'ya benim için bu fedakarlığı yapmanıza gerek yok dedim. Ben 180 dak. falan istemiyorum diyorum. Bir yandan gülüyorum, bir yandan bu kadar saf yerine konduğum için sinirleniyorum. Bu konuyu şikayet etmedim mi peki? Mail yoluyla ettim. Sabit telefondan 444 1 500'ü yada cep telefonumdan 500'ü aramam gerektiğini söyleyen bir mail aldım.

Yani arkadaşım senin şikayet etme hakkın var,ama 500'ü ara biz senin biraz daha kontörlerini yiyelim diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Anladım ki, benim Avea ile baş etmem mümkün değil.

Ayrıca sürekli olmasa da, günde en az 1-2 kez bağlantının kesilmesi de cabası. Yani ben 4 dak. konuşuyorum, 2 kontörüm gidiyor. Benim mi matematiğim yanlış acaba? 10 dak.sı mı yoksa 4 dakikası mı 2 kontörmüş. Bu 4 dakika problemini bazı arkadaşlarıma anlattığımda, benim yine şanslı olduğumu, kendilerinin bazen 1 dak. sonra bağlantılarının kesildiğini söylediler.

Avea'yı yaptıkları kampanyayı düzeltmelerine davet ediyorum. Kampanyanın adı 10 dakikası nadiren 2 kontör olarak değiştirilsin.Peki bu konuda şikayet etsem ne cevap alacağım? Bağlantı hatası efendim, yapabileceğimiz bir şey yok'' Adım gibi eminim.Onun için hiç tenezzül bile etmedim. Sadece buraya içimi dökmek için yazdım.&

Arkadaşına Gönder

Avea
22.07.2008

Sayın Yetkili,

330277 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri