ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Müzik İndir Aldatmacası! indomitable  [17 Temmuz 2008, 09:00]
cep telefonuma geçen ay fatura tutarının 35 YTL'yi geçmesi nedeniyle bir ay boyunca müzik indir servisinden ücretsiz olarak yararlanabileceğim hakkında bir mesaj geldi. Ben de Avea'nın internet sitesine girip gerçekten bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilip faydalanamayacağım hakkında bilgi edinmek istedim.

Sitede (Aveamuzikindir.com) ücretlendirme kısmında aynen şöyle yazıyor "Avea'nın hediye ettiği müzikindir üyeliği kapsamında indirilen şarkılar ücretsizdir. Üye olmayan abonelerimiz tek tek indirecekleri şarkılar için; üyeliği hediye edilmiş abonelerimiz Müyap katalogu dışındaki şarkılardan yapacakları seçimler için faturalı hatlarda 3,27 YTL (tüm vergiler dahil), faturasız hatlarda 25 kontör olarak ücretlendirilirler. cep telefonuna şarkı indirme sırasında kullanılan GPRS bağlantısı ücretsizdir".

Bunun üzerine ücretsiz diye şarkı indirdim. Üstelik cep telefonumdan şarkıyı indireceğim zaman "bu şarkıyı müzik indir üyeliğiniz kapsamında ücretsiz olarak indirebilirsiniz" yazıyordu. Fakat o da ne? Bu ayki fatura 70,04 YTL gelmez mi? Üstelik indirdiğim şarkılar için bağlantı ücreti alınmayacağının belirtilmesine rağmen benim her bağlantım için ücret tahakkuk ettirildiği ayrıntılı faturada apaçık görünüyor.

Şimdi bu apaçık bir aldatma değil mi? Neden ve nereden bu açık ve aç gözlülük? Umarım bu konuda soruna bir kulp değil çözüm bulur Avea. Fazla aldığı tutarı bir sonraki faturadan mahsup eder. Yoksa resmi şikayet bildiriminde bulunacağım. %

Arkadaşına Gönder

Avea
29.07.2008

Sayın Yetkili,

329479 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri