ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Müşterisinin Kandırılmasına Neden Göz Yumuyor? humru  [16 Temmuz 2008, 09:00]
Avea hatlı iki telefonum var. Kısa bir süre önce iki hattımda da tarife değişikliği yaptım. Ardından bu numaralardan birine yüklü bir fatura geldi. Önce internet adreslerine girdim. Şu numaraya mesaj attığınızda, iki dakika içinde şifreniz gelir, diye bir not vardı. Mesaj yolladım. Şifre bir gün sonra geldi. Gelen şifre de çalışmadı. "Müşterinin isteği üzerine, kullanıma kapanmıştır" gibi bir uyarı veriyordu.

İnternet üzerinden çözemediğimi anlayınca, müşteri hizmetlerini aradım. Ayrıntılı faturamın neden gelmediğini sordum. Tarife değişikliği sonucunda, her şeyin sıfırlandığını, bu nedenle talimat verilmeden ayrıntılı faturanın yollanmamasının normal olduğunu söylediler. Oysa aynı tarife değişikliği diğer telefonum için de geçerli ve o ayrıntılı fatura ile gelmeye devam ediyor. Her neyse. Ayrıntılı faturamı 2,5 YTL karşılı bana yolladılar.

Gelen faturada, 3450 numarasından bana yansıyan ücretler vardı. Arayıp sorduğumda, bunun bir anket servisi olduğunu söylediler. "Benim anketle işim olmaz. Bu saçmalığı düzeltin. Bir yıl önce yine benzer bir numaradan mağdur edilmiştim. Buna son verin. Ya da bunun gibi servislere telefonumu kapatın" dedim. "Yardımcı olabileceğimiz başka bir husus var mı?" dediler. Tabii çok yardımcı oldular.

Beni bir telefona yönlendirdiler, Kanal D İnteraktif Hizmetler'e. Onları aradığımda ise, tatmin edici bir cevap aldım, “size gelen bir reklam mesajına tıklamışsınızdır”. Ne güzel bir ülke. Biraz cesur, azıcık pervasız, iş ahlakı bakımından azıcık eksik olunca kim tutar sizi? %

Arkadaşına Gönder

05.08.2008 humru Bu bölümler yayınlanıyor mu bilmiyorum. AVEA müşteri ilişkileri departmanından da genel anlamda AVEA'dan da kesinlikle memnun değilim. Bu şikayetimle ilgili aylardır (en az iki ay) oyaladılar. Döneceğiz dediler, dönmediler. Sonra dönüp daha önce söylediklerinin tam tersi, alakasız şeyler söylediler. Yılmamı, pes etmemi beklediler.

Sanıyorum sorunların çoğunu da bu teknikle çözüyorlar.

01.08.2008

Sayın Yetkili,

328892 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin tekrar detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Müşteri Hizmetleri

22.07.2008 humru Sorunum çözülmedi, sorunum çözülmedi.
Açıklama yapılmadı, açıklama yapılmadı.

Yapılan açıklama şu: "Biz firmadan (Kanal D İnteraktif Hizmetler) gerekli bilgiyi alarak size döneceğiz." Bu açıklama bana aylardır yapılan açıklamanın aynısı. Zaten benim şikayetçi olduğum husus bu.

Avea, aynı cevapları onlarca kez tekrarlayarak beni yıldırıp bıktırmak derdinde. Lütfen buna izin vermeyin. Lütfen.

21.07.2008

Sayın Yetkili,

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin tekrar aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmıştır.Firma tarafından da abonenin detaylı olarak bilgilendirilmesi sağlanacaktır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

17.07.2008

Sayın Yetkili,

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan iritbat numaralarından ulaşılmamıştır.

Abonemize ulaşılamadığına dair sms gönderilmiştir.

Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak konu hakkında detaylı bilgi alabilir.