ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'yla 3 Senedir Hiçbir Şekilde Net Bir Konuşma Yapamadım! windman1981  [14 Temmuz 2008, 09:00]
Bugüne kadar bütün hatlarda konuşma yapmama rağmen en son kurumsal olanakları nedeniyle Avea'ya geçiş yaptım. Fakat faturaların sürekli kabarık olması nedeniyle kontörlü hatta geçtim.

Neyse, bu önemli değil. Asıl konu Avea'ya geçtim geçeli son 3 senedir tam olarak hiçbir şekilde net bir konuşma yapamadım. Yetti artık. Sıkıldım. İzmir'in Şirinyer İşçievleri semtinde oturmama rağmen telefon evde çekmiyor. Pencere kenarından dahi konuşamıyorum.

İlk zamanlar telefonumda sorun olduğunu düşünmüştüm. Yeni son model bir telefon aldım, yine aynı. Şikayetçiyim. Bu kadar reklam yapılıyor Avea her yerde çeker diye. Ben 3 senedir bir kez kesintisiz bir görüşme bile yapamadım.

Belirtmek isterim diğer hatlarla aynı problemi yaşamıyorum. Numaramın çevrem tarafından bilinmesi nedeniyle de hattımı değiştirmek de istemiyorum. Ama sorunun sürekli devam etmesi halinde mecbur kalacağım. Tabii ki yine mağdur vatandaş olacak. %

Arkadaşına Gönder

Avea
16.07.2008

Sayın Yetkili,

327382 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri