ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'dan Hediye Hattım Bir Türlü Faaliyete Geçirilemedi sbldry  [08 Temmuz 2008, 09:00]
Yaklaşık 1.5 yıl önce, Gürpınar Paradise Avm içinde bulunan Tekno-sa(şu an kapatılmış olan)mağazasından, Philips marka bir cep telefonu aldım. Yanında Avea hat hediye ettiklerini söyleyerek telefonu sattılar.
Hattım Tekno-Sa'nın yardımına, üzerinden 1.5 yıl geçmesine ve kişisel çabamla firmanın üst düzey yetkililerine, tüm evraklarımı göndermeme rağmen açılmadı.

Hattımla ilgili bir gelişme olmadı. Madem Avea verdikleri hattı faaliyete geçirmeyecekti. Göstermelik hat hediye etmeyecekler...
Lütfen firma yetkililerinden ilgilerini rica ediyorum. &

Arkadaşına Gönder

Avea
10.07.2008

Sayın Yetkili,

323658 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine konu hakkında bilgi verilmiştir.

Yapmış olduğumuz görüşme sırasında abonemiz bilgilendirmeden dolayı memnun olduğunu belirtmiş ve teşekkürlerini iletmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri