ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'nın Çifte Standartlı Uygulaması.. bismil  [07 Temmuz 2008, 09:00]
Bundan yaklaşık iki hafta önce, adıma kayıtlı meb hatlarından birini iptal ettirmek için, Avea müşteri hizmetlerine form doldurdum. Ardından müşteri hizmetleri beni aradı. Hat iptalini durdurmam karşılığında, iki faturalı hattımın ücretini 6 YTL'ye indirebileceklerini söyledi. İptalini istediğim hattın açık kalmasını kabul ettim. Ancak fatura tutarı olarak 15 YTL'yi görünce, aynı hattı iptal ettirmek için tekrar Avea bayine gittim. Form doldurdum.

Ancak bana işlemin gerçekleşmesi için, Avea 500'ü aramam gerektiği söylendi. Avea 500'ü tüm aramalarıma rağmen, müşteri hizmetleri yetkilisine ulaşamadım. Dinlemek zorunda olmadığım kampanyaları dinlemek yetmiyormuş gibi, bir de fatura ayrıntımda Avea 500' den ücret alındığını gördüm.

Burdan Avea yetkililerine soruyorum;
1- Avea 500 ücretli bir arama seçeneği olmasına rağmen, müşteri temsilcisine bağlanmak için neden çok uzun menüleri dinlemem gerekiyor? Direk müşteri hizmetlerine bir tuşla bağlanamıyorum.
2- Avea bayisine yaptığım iptal başvurusu için, neden bir de sizin Avea 500'ünüzü benim aramam gerekiyor? Sizin beni aramanız gerekmez mi?
3- Hattını iptal ettirmek isteyenlere, sabit ücret indirimi yapıp, böyle bir talebi olmayanlarınkini aynı şekilde devam ettirmek adalet anlayışına uyar mı?
4- Sabit ücret 6 YTL olacak dediğiniz halde, neden 15 YTL küsür fatura ödemek zorundayız? Vergileri v.s bazı yasal ödemeleri neden en başta belirtmiyorsunuz ve sadece 6 YTL diye insanları yanıltıyorsunuz?

Bir an önce başvurusunda bulunduğum hattın iptali için, gerekeni yapmanız, diğer hattımı açık tutmam için gerekli ve yeterli olacaktır. &

Arkadaşına Gönder

Avea
07.07.2008

Sayın Yetkili,

323590 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemizin hat iptal işlemleri başlatılmıştır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme,işlem ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri