ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Tarife Değişikliği Mağduriyetim! çinar64  [07 Temmuz 2008, 09:00]
Avea kontörlü hat kullanmakta iken 02.07.2008 tarihinde faturalı tüm kamu tarifesine geçmek için müracaatta bulundum ve sözleşme imzaladım. Bana 48 saat içinde hattımın açılacağını sözlü olarak belirttiler.

04.07.2008 (bugün) müracaatta bulunduğum Avea bayisine gittiğimde müracaatımın sırada beklediğini, merkezdeki yoğunluktan dolayı işlemin geç olabileceğini söylediler. İlgili bayi görevlisi 2 günlük sürenin sözleşmede yer almadığını merkez tarafından kendilerine bildirildiğini, hattınızda kontör bulunduğu zaman işlemin gerçekleşmeyebileceğini söyleyince kontör almadım. Mağdur durumdayım. %

Arkadaşına Gönder

Avea
08.07.2008

Sayın Yetkili,

323454 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri