ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Habersizce Tarifemi Değiştirdi hbalci  [05 Temmuz 2008, 09:00]
0 505 489 80 ** ve 0 505 489 80 ** no'lu Avea hatlarımı Personel Plus tarifesi üzerinden kullanmaktaydım. Haziran ayı faturalarım her zamankine oranla çok yüksek gelmişti. Bugün fatura detaylarım elime ulaştığında ise tam bir şok yaşadım.

Aylık sabit ücreti 17.5 YTL olan ve kamu tarifelerine yönelik her ay ücretsiz 600 sms hakkım olan Personel Plus tarifemin bana hiç bir bilgi verilmeden, aylık sabit ücreti 21.21 YTL olan ücretsiz sms hakkı olmayan ve Personel Plus'a göre daha pahalı arama ücretlerine sahip olan sınırsız kamu tarifesine çevrildiğini görünce hemen Avea müşteri hizmetlerini aradım.

Kendilerini durumu anlattım. 6 Haziran'dan itibaren bütün Personel Plus tarifelerinin Sınırsız Kamu tarifesine dönüştürüldüğünü ve tarafımıza bilgilendirme sms leri gönderdiklerini söylediler.

Bana kesinlikle tarife değişikliğine ilişkin bir sms gelmediği gibi, 0 505 489 80 ** no'lu hattıma 5 Haziran 2008 tarihinde saat 14:07 de "ayda yine 17.5 YTL'ye artık bütün kamu tarifelerini limitsiz arayabileceksiniz. Diğer Avea hatları, ev-iş ve diğer operatörleri aramak sadece 25 ykr/dakika sms 19 ykr " şeklinde bir bilgilendirme sms'i gelmiştir.

Görüldüğü gibi hiçbir şekilde Personel Plus tarifemin, sınırsız kamu tarifesine dönüştürüldüğü ve 600 ücretsiz sms hakkımın kaldırıldığından bahsedilmediği gibi, Avea müşteri hizmetleri bu sms'in tarife değişikliğini belirttiğini, bu yüzden hiçbir şekilde Avea'nın bir sorumluluğunun olmadığını söylemektedir.

Avea'nın yapmış olduğu bu eksik bilgilendirme yüzünden her iki hattımın da faturaları normalin çok üzerinde gelerek Avea haksız kazanç sağlamıştır. Bu nedenle Avea'nın tarafımdan haksız olarak aldığı miktarları iade etmesini istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Avea
09.07.2008

Sayın Yetkili,

323162 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri

08.07.2008 hbalci 323162 numaralı “Avea habersizce tarifemi değiştirdi” şikâyetim sonrasında, Avea müşteri temsilcisi beni aradı. Avea nın tarifeleri değiştirme hakkının olduğunu belirtti. Ben de haber vermeden yapamayacaklarını belirttim, ama onlar inatla tarafıma "personel plus tarifeniz, sınırsız kamu tarifesi olarak yenilenmiştir" şeklinde bir SMS gönderdiklerini iddia ettiler.

Bunun üzerine ben de Avea nın bana hangi gün ve saatte o SMS i gönderdiklerini söylemek zorunda olduklarını, bunu bana ispat etmeleri gerektiğini söyleyince, arayan kişi bu konuyu araştırıp bana tekrar döneceğini belirtti. Ama hala ne arayan ve ne soran var. Çünkü tarafıma hiçbir şekilde öyle bir SMS gelmedi. Geldiğini ispatlarlarsa da ben Avea dan özür dilerim.% 324522