ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Faturamdaki İçerik Servisleri Ücretlendirmeleri! turgutf  [05 Temmuz 2008, 09:00]
Bana son iki ay Flycell'den mesajlar gelmeye başladı. Ben ise gelen mesajlarla ilgilenmedim. Melodi yükleyin falan filan. Zaten benim telefonum 7 yıllık, çok eski; melodi falan türü şeyler için çok eski. Öyle bir isteğim de yok.

Bu ay ayrıntılı fatura geldiğinde şok geçirdim. Belli aralıklarla 4'er YTL paralar kesilmiş. Faturam şişmiş. Aşağıdaki gibi bir sürü kesintiler var;

02.06.08 09.51.02 5959. Flycell logo melodi 0 4, 025425
07.06.08 16.01.18 905062934476 Avea 00.00.43 0, 000000
08.06.08 18.06.21 5959. Flycell logo melodi 0 4, 025425

Avea'yı bunu yaptığı için tüketici hakları komisyonuna şikayet edeceğim. Dilekçemi hazırladım. Ben onlara bunu iletsem de bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Çünkü internetten baktığım kadarı ile bunu birçok insana yapmışlar. Avea'dan böyle bir şey beklemezdim. %

Arkadaşına Gönder

Avea
08.07.2008

Sayın Yetkili,

322746 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri