ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'nın Personellplus Tarifesindekilere Uyguladığı Aldatmaca! Pantarhei  [04 Temmuz 2008, 09:00]
Avea kamu hattımı (MEB) geçen yıl Personellplus'a çevirmiştim. 6 Haziran 2008 de tarafıma bir SMS geldi. Tarifemin tüm kamu tarifesi ile değiştirileceği ve sabit ücretimin ne kadar olacağı tarafıma bildiriliyordu.

Sabit ücrette artış olmasına rağmen Personellplus tarifesine geçmeme sebep olan grup içi ücretsiz 600 SMS hakım devam ediyor düşüncesi ile itiraz etmedim. Ama ne kadar yanıldığımı bugün elime geçen 79.5 YTL tutarındaki faturamı görünce anladım.

Yine diğer hattıma aynı yolla 80.5 YTL geldi. Etti 160 YTL. Ücretlendirme ayrıntısına bakınca gözlerim nerede ise yuvasından fırlayacaktı. Çünkü ücretsiz sandığım mesajları Avea bana haber vermeden ücretli hale getirmiş bu da fahiş bir artışa sebep olmuştu faturamda.

Durumu düzelteceklerini düşünerek yaklaşık yarım saat önce Avea müşteri hizmetlerini aradım. Yüzüme karşı gayet pişkin ve yavuz hırsız edasıyla tarafıma SMS ile bilgi verildiği söylendi. SMS'te mesajların ücretlendirileceği hakkında hiçbir bilgi olmadığı ısrarımın ardındansa daha da şok edici bir cevap aldım. "Avea ücretleri değiştirme hakkına sahiptir". Ne güzel değil mi? Avea size haber vermeden faturanıza ek külfetler getirebilme konusunda kendini özgür sanıyor.

telefondaki yetkili not aldığını ve aranacağımı söyledi. Ama eminim arayıp kusura bakmayın hata bizim, SMS ücretlerini almayacağız sizden demeyecekler, tatlı dille üzerini örtmeye çalışacaklar. Bu ay az konuştum faturam hesaplı olacak derken başıma gelene bakın. Bana yine mahkeme yolları göründü sanırım. Şimdi uğraş dur. Ama asla vazgeçme. Vazgeçersen ruhunu bile alırlar elinden.

Avea Tarsus'ta artık 2 değil, 3 değil, 5 yıldır çekmiyor. Son şikâyetimi Temmuz 2007'de yazdım. Ondan önce ise kaç şikâyet yazdığımı bile unuttum Avea Tarsus'ta Mahmutağa köyünde çekmiyor diye. Tarsus'tan 5 kilometre dışarıda ve Adana yolu üzerinde bir noktada telefonların nasıl çekmediğini Avea bana bir türlü anlatamadı ya da ben anlamadım.

Her yıl aradığımda bir sonraki yılın programında o bölgede bir güç artırımı olacağı ve benim de oh be diyeceğime inandırdılar beni. Ama hep tüh be dedim. Çünkü hiçbir zaman dedikleri gerçek olmadı. Avea'lılar Tarsus'ta 5 yıldır oh be diyemiyor.

Avea devlet dairesi midir ki gelecek yıl programda var yapılacak denen hiçbir iş yapılmıyor? Artık bıktım, hiçbir müşteri temsilcisi derdime deva olamaz. Sakın aramayın. Ama bilin ben hakkımı arayacağım ve mahkemeye gitmeye hazırlanıyorum. Hem Avea'nın direncini, hem ülkemin demokrasisini sınayacağım. %

Arkadaşına Gönder

07.07.2008 Pantarhei AVEA tarafından arandım fakat hiçbir şekilde çözüm oluşturulmadı.
Bana faturayı ödemek zorunda olduğum ve bunun dışında hiçbirşey yapmayacakları.
Ayrıca SMS ücretlerinin iadesi gibi bir durumun söz konusu olmayacağını söylediler.
Bende kendilerine Tüketici Hakem Heyeti ve bireysel olarak yasal yollara başvuracağımı. Yaptıklarının müşteriyi kandırarak haksız kazanç sağlamak olduğunu bildirdim.
Müşteri Hizmetliri beni arayarak kesinlikle bir çözüm üretmemiş ve yeni bir şey ortaya koymamıştır.
Tarafınıza bildiririm.
Saygılarımla...

Avea
06.07.2008

Sayın Yetkili,

322203 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri