ŞikayetVar

Sonraki >>

Avea

319458

AVEA Faturalı Hattım Kapatılmadı! drtroy  [28 Haziran 2008, 09:00]
Ben yaklaşık 4 yıldır Avea kullanıcısıyım. 3 tane kamu hattımdan bir tanesini yaklaşık 4 ay önce 2 kez faks çekerek kapattırmak istedim. Faks çektim ve tekrar beni onay için aradılar. Ben de önerilerini kabul etmeyip hattın kapanmasını istedim. Ama nedense hattım bloke olmuş ve kapatılmamış.

100 YTL borcum olduğu ve bana hemen bu borcun ödenmesi gerektiği söylendi. Yatırmazsam mahkemeye başvurulacakmış. Neden bu zamana kadar bana maille ya da telefonla ulaşılmadı? Ayrıca mektup gönderildiği ve elime ulaşılmadığı söylendi. Aylık onca fatura yetmezmiş gibi benden 100 YTL alınmak isteniyor. Bu yapılan bende güven kaybına yol açtı. Tüm Avea hattımı kapattırmayı düşünüyorum. %

Arkadaşına Gönder

06.09.2008 drtroy Bir kamu hattımla ilgili yapılan büyük haksızlığı gidermek için şikayet var araçılığıyla şikayette bulunmuştum.
konu ile ilgili olarak firma yetkilileri bana tekrar ulaştılar ve yardımcı olacak hiçbir adım atılmadı. sonrada benim şikayetimin karşısına gülücük konulmuş.
bende bu konuşmadan sonra 3 tane kamu hattımıda kapattırdım artık rahatım.

Avea
28.06.2008

Sayın Yetkili,

319458 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri