ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

319233

AVEA Müzik İndir Servisinde Düşen Kontörler! turkramazan  [28 Haziran 2008, 09:00]
Avea kullanıcısıyım. Ve müzik indir servisini kullanarak telefonuma 2 adet şarkı indirdim. 250 kontör yükledikten sonra Avea'nın bana göndermiş olduğu mesajda 30 gün süresince toplam 200 adet ücretsiz şarkı indirebileceğim yazıyordu. Şarkıları indirmeden önce 197 kontörüm bulunmaktaydı.

Müzik indir servisinin web sitesine bilgisayarımdan girerek, 2 şarkıyı da indirmek için cep telefonuma wap linki gönderdim. Ve şarkıları direkt bu linklerden wap bağlantısı ile indirdim. Operatörün sitesinde, şarkı indirme esnasında kullanılan wap bağlantısının ücretsiz olduğu yazmasına rağmen, kontörümü kontrol ettiğimde 139 kontörümün kaldığını gördüm.

Daha sonra 500 numaralı müşteri hizmetlerini aradığımda, müşteri hizmet yetkilisinden sitedeki wap bağlantı ücreti ile ilgili ibarenin tam tersi bir bilgi aldım. Kendilerinin web sitelerindeki güncel bilgilerden habersiz olduklarını düşünüyorum. Şikayetimi bildirmeme rağmen bana ısrarla halen wap bağlantısı dolayısıyla kontörümün bakiyemden düştüğü söylendi. Fakat kurallara göre şarkı indirmem de, şarkı indirme esnasında kullandığım GPRS bağlantım da ücretsiz olmalıydı.

Daha sonrasında bu şikayetim için müşteri hizmetlerini aramamla harcadığım 3 adet kontör de dahil tüm haksız yere benden alınan kontörleri geri istiyorum. Çağrı merkezindeki menülerden de herhangi bir müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil, en fazla servisler hakkında size bilgi verecek menülere ulaşabiliyorsunuz.

Ancak uluslararası dolaşım menüsünden bir temsilciye ulaşmam sayesinde sorunumu dile getirebildim. Ayrıca müşteri hizmetlerinin daha güncel bilgilere sahip olması gerekiyor. Lütfen bana yardım edin, yoksa numara dolaşımı serbestleştiğinde operatörümün bana yaptığı bu haksızlıktan ve kötü kalitede servis vermesinden ötürü başka bir operatörü seçeceğim. Çünkü şu an hattımda halen 138 kontör bulunmakta ve kontörlerim geri gelmedi, fakat haksız yere o kontörler benden derhal alınmışlardı. %

Arkadaşına Gönder

Avea
28.06.2008

Sayın Yetkili,

319233 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri