318169 |

| AVEA'dan Oyun İndirmek Bu Kadar Kolay mı?
nihaliiimmm
[26 Haziran 2008, 09:00]
Geçen gün telefonumun tuş kilidini kapatmadan çantama koymuşum.N'olduysa o zaman oldu. Yarım saat içinde telefonumda bir sürü mesaj ve birçok oyunu indirmişim! telefonumdaki 100 kontör çekilmiş! Ben o telaşla bütün gelen mesajları sildim.Şuan telefonumda da hiçbir oyun yok.Yüklemeyi tamamlamamışım çünkü.
O günden beri, telefonumdan her gün 30 kontör düşülüyor! Bugün dayanamayıp Pixofun'un müşteri hizmetlerini aradım.Bana görevlinin tek söyleyebileceği, “yükleyemediğiniz oyunları, yine yollayabilirim.Boşuna ücret ödemek istemiyorsanız!” Bir oyunu indirmek bu kadar basit mi! Hiçbir üyelik istemeden, telefon oraya buraya çarparak bunu yapabiliyor!
Avea'nın da işine geldiği için, bir şey yapamayacağını söylüyor. Bunun üstüne mutlaka gideceğim. Görevlinin söylediğine göre de, üyeliğimin iptal olması için, daha 256 kontör ödemem gerekiyormuş!
İnat uğruna Avea hattımı da kapattıracağım. O borcumda kalsın! Çünkü bütün bu konuyla ilgili şikayetler, Avea kullanıcılarından geliyor. Ben 5 yıllık Avea kullanıcısıydım, ama teker teker böyle azalırsınız.Sonunda da hatanızı anlarsınız!& |