AVEA 1 Gün İçin 1 Aylık Sabit Ücret Aldı
hsea
[24 Haziran 2008, 09:00]
0 505 434 35 ** ve 0 505 479 93 ** numaralı faturalı hatlarımın tarife değişikliği için 29.05.2008 saat 00.30 da çağrı merkezinizi arayıp “her yöne 300 tarifesine” geçiş talebinde bulundum.
Talep kaydım alındı ve “24 saat içinde aktif hale geçeceği” bilgisi verildi.
Şimdi ise fatura tutarımı öğrendiğimde; her iki hattıma da aylık 36, 35 YTL aylık ücretin yansıtıldığını görmekteyim. Ay sonunda sadece bir gün için bu tutarın alınmasının ve karşılığı olan 300 dakikadan bakiye kalanın da yeni aya devretmediği göz önüne alınırsa; bu haksız ve yanlış bir uygulamadır.
Tarife değişikliği talebim fatura kesim tarihinden geçerli olmalı, ya da kullandığım güne orantılı olarak yansıtılmalıydı. Tarife değişikliği talebimi verirken bu konuda bir bilgilendirme yapılmamıştır.
Sonuç; talebimin fatura kesim tarihinden itibaren geçerli olması veya kullandığım güne orantılı aylık ücretin hesaplanması ve adıma her iki hat için çıkarılan 42, 10 YTL ve 89, 85 YTL lik faturalarda düzeltmenin yapılmasını gerekmektedir.
Bu konuda Avea müşteri hizmetlerinin iki kere aradım, ayrıca faks yoluyla da itiraz başvurusu yaptım. Bu gün faturaların son ödeme günü ama henüz bir düzeltme ve bilgilendirme yapılmadı. Umarım Avea bu hatayı düzeltir, fazla ödemeyi iade eder.^^
25.06.2008
hsea
Avea nın beni arayıp bilgi vermiş olması sorunun çözüldüğü anlamına gelmez. Uygulamanın hatalı olmadığını, paket halinde sunulduğu için 30 günde de kullanılsa, 1 günde de kullanılsa sonucun değişmeyeceğini belirttiler. Web sitelerinde, reklam spotlarında, bilboardlarda açıkca belirtilmeyen ve ayrıca başvuru sırasında da anlatılmayan bu uygulama kendilerince uygun, standart ve mantıklı imiş. Bir sonraki fatura döneminden itibaren geçerli olması veya kullanılan günlere göre hesap yapılması standart dışı imiş. Eksik bilgilendirmeye nasıl bir bahaneleri var doğrusu merak konusu. Ortada haksız bir kazanç var, bu haksızlığı kurum olarak kendilerinde bir hak görüyorlarsa buna söylecek bir söz bulamıyorum.
25.06.2008
Sayın Yetkili,
317530 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.