ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'nın Patlican Kandırmacası! hawk__  [24 Haziran 2008, 09:00]
Avea'nın sözde kampanyasına inanarak Patlican.com.tr'ye girip üye oluyorum. 150 kontör yükleyerek sözde kampanyadaki gibi 180 dakika kazanmayı umuyorum fakat dakikalar yüklenmiyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda Patlican'a üye olmadığımı ve dakika kazanamadığımı söylüyor.

Sitede ise "Patlican! Girişler buradan" deniyor ve ben giriş yapabiliyorum. Fakat Avea'ya göre ben hala üye değilim. O zaman Avea bu kampanyayı kime yapıyor?%

Arkadaşına Gönder

25.06.2008 hawk__ Avea müşteri hizmetlerinden aramış fakat sistemde bilgilerimin güncel olmadığından dolayı dakika kazanamadığımı belirtmişlerdir. Fakat bu cevap beni tatmin etmemiştir.Sistemlerindeki güncel olmayan bilgiler benim hatammış gibi davranılmaktadırlar. Kampanyadan yararlamamışımdır ve sorunum çözülmemiştir. Bu yüzden 316997 nolu şikayetimin altındaki güler yüz işaretinin kaldırlması aksine asık surat ifadesinin getirilmesini rica ederim.

Avea
24.06.2008

Sayın Yetkili,

316997 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri