ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Yanlışlıkla Dahil Olduğum Servisin Ücretini Aldı! astra64  [20 Haziran 2008, 09:00]
Mayıs ayı içerisinde Avea'dan servis mesajı geldi. Paket 5 adı altında internetle ilgili bir servismiş. Silerken yanlışlıkla bu mesajı onaylamışım. Anında üyelik başvurumun kabul olduğunu belirten mesaj geldi.

Nedir bu paket 5 diye Avea'nın sitesine baktığımda ise aylık 5 YTL ücreti olduğunu gördüm. Hemen 5 dakika sonra iptal mesajı gönderdim ve aboneliğimin iptal olduğunu belirten mesaj geldi. Buna rağmen ay sonunda gelen faturamı incelediğimde 5 YTL paket 5 ücretini almışlar.

Yanlışlıkla onayladığım ve hemen 5 dakika sonra iptal ettiğim bir servis için fırsat bilip para kesmelerini Avea'ya yakıştıramadım. Bu ücretin tarafıma geri ödenmesini istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Avea
20.06.2008

Sayın Yetkili,

315894 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri