315180 |

| AVEA Tüm Kamu Plus Kullanıcısı Olduğumuz İçin mi Cezalandırılıyoruz?
unless
[19 Haziran 2008, 09:00]
15.08.2008 tarihinde Avea müşteri hizmetleri temsilcisinden sınırsız kamu adıyla yeni bir tarifenin olduğunu öğrendim. Bu tarifeye kamu personeli olmayanlarında başvurabileceği söylendi. Ki bu harika bir uygulama. Ben Avea tüm kamu+ tarifesini kullanıyorum. 16.06.2008 tarihinde sınırsız kamu tarifesine geçiş için başvurdum.
17.06.2008'de tarifeye geçiş işleminin gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenmek için Avea müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi bana, tüm kamu+ tarifesinden sınırsız kamu tarifesine geçiş imkânı olmadığını söyledi (15.06.2008 tahinde görüştüğüm müşteri temsilcisi böyle bir şeyden bahsetmemişti). Ben de kendisine diğer kamu hatları kullanıcıları ve kamu çalışanı olmayanlara böyle bir hak verilirken, tüm kamu+ abonelerine neden böyle bir olanak tanınmadığını sordum.
Kamu personel tarifesinin iptal edildiğini, yerine sınırsız kamu tarifesinin getirildiğini, ancak tüm kamu+ kullanıcılarının geçiş hakkı olmadığını söyledi. Avea her zamanki saçma davranışını gösterip, herkese verdiği hakkı kamu personeli olduğum halde bana vermedi. Üstelik müşteri temsilcisi bana yeni bir hat almam halinde böyle bir haktan yararlanabileceğimi söyledi. Ben de sordum; "yeni bir hat alırsam açılış vergisi vereceğim ayrıca numaramı değiştirmek zorunda kalacağım. Peki ben eski hattımı ne yapacağım" müşteri temsilcisi de "o sizin bileceğiniz şey" şeklinde yanıt verdi.
Avea beni ve tüm kamu+ tarifesi kullanıcılarını cezalandırıyor. Acaba tüm kamu+ tarifesini kullanmak mı hata yoksa Avea hattını kullanmak mı? Ben bunu duyduğumda neredeyse sinir krizi geçiriyordum. Açık açık cezalandırıldığımı hissettim. Üstelik iki gündür tanıdığım herkese tek tek telefon açarak bu tarifenin reklamını yapıyordum. Avea eğer bir kurumsal firma ise bu komik ve adaletsiz uygulamayı tüm kamu+ kullanıcılarına da diğerlerine tanıdığı bu hakkı tanıyarak hatasını giderir. % |