ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'dan Bir Gün İçin 25 YTL'lik Ücretlendirme! 1atasoy  [18 Haziran 2008, 09:00]
Daha önceden hepsibir olan tarifemi 30.05.2008 tarihinde saat 17.34'te Avea müşteri hizmetlerini kullanarak her yöne 300 tarifesine çevirdim. Fakat bu tarife değişikliği bir dahaki fatura dönemi yerine o günkü fatura dönemine yansıtıldı. Yani 1 gün için 25 YTL ücreti faturalandırdılar.

O bir günde de 27 saniyelik bir başka şebekeyle konuşmam olmuş. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda bana tarife değişikliğini o gün yaptığım için böyle olduğunu söylediler. Ayrıca birde tüm ev iş Avea 320 paketinin de parasını benden tahsil ettiler. Şikayetçiyim, ilgilenirseniz memnun olurum.%

Arkadaşına Gönder

Avea
19.06.2008

Sayın Yetkili,

.314795 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri

18.06.2008 1atasoy az önce avea müşteri hizmetleri tarafından arandım kendileride 1 gün için bu ücretin kesildiğini kabul ediyorlar fakat parayı geri almam için hiç bir yol göstermiyorlar dedikleri tek şey biz görüşmenizi dinliyeceğiz eğer görüşme sırasında operatöre bir sorun çıkıp çıkmayacağını sormuşsam paramı geri vermek için işlem yapacaklarmış eğer sormamışsam para avea nın olacakmış biz sanki parayı havadan kazanıyoruz sormam sormamam önemli değil zaten sordum ama sormamış olsamda bir değişiklik olacaksa o değişikliği bir dahaki fatura dönemine yansıtmaları lazım ama onun yerine bir gün için benden 25 ytl kar etmeyi daha uygun görüyorlar