314527 |

| AVEA Hattımı Hemen Kapatmıyor
fuzulican
[19 Haziran 2008, 09:00]
Öğretmen hattından, eşime iki faturalı hat almıştık. Birisini başka bir yakınımız kullanmaya başladı. Asıl numarayı, 14.06.2008 tarihinde, müşteri hizmetlerini arayarak kontörlü hatta çevirdik. Bir gün sonra hallettiler. Yakınımıza verdiğimiz hattı,özel bir nedenden dolayı, tamamen iptal edilmesini istedik. Yapmadılar.Avea merkezlerinden yapın, dediler. Biz de bir sonraki gün öyle yaptık.
16.06.2008 tarihinde, hat geçici olarak hizmet dışı oldu.Yani istediğimiz kullanıma tamamen kapatılmadı. Müşteri hizmetlerini aradık.İleride kapatılır, yasal 7 iş günü içerisinde kapatılır, gibi şeyler dediler.
Şimdi şunu soralım Avea'ya: Hattın birini kontörlü hatta geçme işlemini hemen yapıyorsunuz da, diğerini neden tamamen kapatmıyorsunuz? İşi uzatıyorsunuz.
Sonradan fikir değiştireceğimizi mi zannediyorsunuz? 7 iş günü sonra, kapatıldığında bir sonraki dönemin(Temmuz) fatura dönem tarihine girmiş olacağız.Bunun için mi süreyi uzatıyor? Avea böylece haksız yere bir fatura daha mı yollamayı düşünüyor?
İtibar kaybediyorsunuz.& |