ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Yurtdışından Gelen Telefonumun IMEI Kaydını 3 Aydır Yapamadı! CHeRKeSSS  [18 Haziran 2008, 09:00]
Yurt dışından gelen telefonumu gerekli evraklarım ile birlikte Sakarya'da bulunan Telemarket İletişim Hizmetleri isimli yetkili Avea bayisine başvurdum. Normal işlem ücretinin 4 katı bir (normal işlem ücreti 5 YTL iken benden 20 YTL alındı) ücret ödememe ve evraklarımın kayıp oldukları gerekçesiyle 2. kez teslim edilmesine rağmen imei kayıt işlemim yapılmadığından telefonum kullanıma kapandı.

Bunun üzerine Avea müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmeler sonucunda evraklarımın nerede olduğunun bilinmediği ve yeniden teslim etmem gerektiğini öğrendim. Ancak bayinin elinden imei kayıt yetkisi alınmış olmasına rağmen Avea müşteri hizmetlerinden evraklarımı 3. kez bayiye teslim etmem gerektiği söylendi.

3. kez bu işlemi gerçekleştirmemin üzerinden 1 hafta toplamda ise ilk evrak teslim edişimin üzerinden 13 hafta geçmiş olmasına rağmen, evraklarımın akıbeti henüz belirli değildir.

Müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmeler sonucunda ödediğim hizmet bedelini (bayiye göre 15 YTL'lik kısmı, çünkü onlar üzerlerine düşen görevi yapmışlar ve 5 YTL'yi teslim etmeyeceklermiş) geri alabilmeyi başarmış durumdayım fakat evraklarımın nerede olduğunu ve telefonumun kullanıma ne zaman açılabileceğini bilememekteyim.

Müşteri hizmetleri olarak bana sunulan çözüm yolu ise evraklarımı 4. kez başka bir yetkili bayiye teslim etmem. Ancak şöyle bir sorun var ki ne Adapazarı'nda ne de İzmit'te yetkili bir bayi bulunmamaktaymış. 3 ay önce imei kayıt işlemimin gerçekleştirileceği vaadi ile benden alınan evraklar ve işlem ücretine rağmen, işlemin gerçekleştirilmemesi yüzünden telefonum kullanıma kapatılmış olup evraklarımın nerede olduğu bilinmemektedir.

Yapılan onca telefon görüşmesine rağmen çözüm konusunda bir adım atılmadığından mağdur edildiğimi düşünüyorum. %

Arkadaşına Gönder

20.06.2008 CHeRKeSSS Bu sabah itibari ile telefonum kullanıma açılmıştır. Bilgilerinize sunar ve teşekkürlerimi ileterek iyi çalışmalar dilerim...

Avea
19.06.2008

Sayın Yetkili,

314390 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri