ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Web Üzerinden Gönderdiğim SMS'ler Neden Kontörlerimden Düşüyor? jackalxxxx4  [16 Haziran 2008, 09:00]
Avea web SMS'ten başka bir operatöre SMS yolladım. Ancak Avea'nın 39 kontör karşılığı 500 SMS diğer operatörlere SMS kampanyasını kullanmaktayım. Online işlemlerden kontör miktarını ve gönderebileceğim SMS miktarını görmekteyim.

SMS yollamadan önce 52 kontör 427 SMS hakkım vardı. Web'den diğer operatöre SMS yollayınca SMS bakiyesi yerine kontör bakiyesinden düşüş olmuştur. Ben 39 kontör karşılığı 500 SMS aldım. Web'den gönderdiğim SMS'ler neden kontörlerimden düşüyor? Ayrıca karşı tarafa giden SMS benden gelen bir SMS olarak gözüküyor. Dolayısıyla yaptığım işlem SMS bakiyesinden düşmeyi gerektirir. %

Arkadaşına Gönder

Avea
17.06.2008

Sayın Yetkili,

313575 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri