ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Servisi Eksik Bilgilendirerek Mağdur Etti uzaylı35  [13 Haziran 2008, 09:00]
Avea müzikindir servisi olarak,hem kendi internet sayfasında hem de her yayın organındaki reklamlarda belirtildiği üzere, 1 aylık ücretsiz(gprs) bağlantısının da ücrete tabi olduğu yönünde, herhangi bir bilgi yok.İnternet sitesinde ücretsiz olduğu açıkça belirtilmiştir. 200 adet şarkı indirebileceğimiz yönündeki bilgilendirmeye güvendik.

Ancak 10.06.2008 tarihinde, eşim adına kayıtlı kamu tarifeli faturalı hattımızın, fatura tutarını öğrendiğimizde, çok ciddi bir yanıltılmayla karşı karşıya olduğumuzu anladık. 17.26 YTL.tutarında konuşma ücretimiz,84.73 YTL. Gprs ücreti eklenerek,
vergiler ve diğer yükümlülükler eklendiğinde, 162.50 YTL.olarak fatura edilmiştir.

Avea müşteri hizmetleri ile hemen yaptığımız konuşmada, "durumun inceleneceği, bana kendileri tarafından bilgi verileceği, ancak bunun zaman alabileceği, bu arada faturanın ödenmesi gerektiği, inceleme sonucunda, eğer faturada düzeltme olursa gelecek faturalarda, bu bedelin düşüleceği" gibi yanıtlarla oyalandığımızı düşünüyoruz.

Eğer itirazım gerçekten değerlendirilir ve inceleme sonucu haklı olduğumuza karar verilirse, ortalama telefon faturalarımızın 35-40 YTL.arasında olduğu düşünüldüğünde, neredeyse 4-5 aylık peşin ödeme yapmış olacağız. Faturayı ödemezsek, gecikme faizi ile karşı karşıya kalacağız.

Avea gibi büyük bir Gsm operatörünün; tüketici olarak bizleri, eksik bilgilendirmeden, hatalı faturalandırmadan dolayı zor durumda bırakmaları karşısında, nasıl bir yol izleyeceğimizi öğrenmek istiyoruz.&

Arkadaşına Gönder

Avea
13.06.2008

Sayın Yetkili,

311895 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri